dilluns, 8 de desembre del 2014

[Crònica] Cinqué piquet informatiu a les portes d'Omega S.L.U. (Agullent)


El divendres 5 de Desembre el sindicat CNT Vall d'Albaida va realitzar el cinqué piquet informatiu davant les portes de l'empresa Omega S.L.U. per continuar amb la visualització del conflicte laboral que manté aquesta empresa d'ajuda a la dependència amb una de les ex-treballadores (actualment acomiadada). Encara existeix el deute pendent de totes les hores treballades sense cobrar... (més info).

Després de més d'una hora repartint els pamflets informatius vam tindre molt bona acollida per part dels veïns i veïnes d'Agullent, ja que foren ells i elles mateix qui ens explicaven com se les gastava aquesta empresa amb els seus treballadors/treballadores i fora d'aquesta. També informàvem de com vam aconseguir que aquesta treballadora gaudira de les seues vacances per primera vegada, del material necessari per al desenvolupament de la feina...

Com sempre, advertim que anem a continuar amb aquesta campanya per visualitzar el conflicte amb aquesta empresa mentre no es retribueixi el deute pendent a aquesta treballadora: per refrescar la memòria és d'11.000€. Treballant durant més d'un any 152h i cobrant-ne 42.

LA SOLIDARITAT ÉS LA NOSTRA EINA
unió, acció i autogestió


2 comentaris:

  1. Sembla que aquesta empresa entén ll'atenció a la dependència com un negoci i no com una prioritat, doncs a la façana hi ha més publicitat del Santander que dels serveis a la dependència.

    ResponElimina
  2. ¡Yo creía que eso era una gestoría de seguros!

    ResponElimina