diumenge, 16 de novembre de 2014

La Gasolinera d'Albaida (Hermanos Palop SL) Assetja i Explota als seus Treballadors


A la Gasolinera d'Albaida (Hermanos Palop SL) s'assetja i s'explota als seus treballadors, ja que "entre tantes coses" aquesta empresa vulnera els drets dels treballadors i treballadores amb contractacions en frau de llei, contractant-los com a operaris de Gasolinera o peó de neteja i obligant-los a construir una obra privada del Gerent. 

Un cas particular d'un afiliat a aquest sindicat, és d'un oficial de primera amb contracte de peó de neteja. Aquest treballador va oferir tot el seu material d'Obra (entre ferraments i maquinària) on després de ser acomiadat no se li ha tornat aquest material, negant-se també a pagar el deute pendent amb aquest treballador.

Per tant, exigim al gerent de la Gasolinera Hermanos Palop SL que salde el deute pendent amb els treballadors/treballadores i se li torne immediatament tot el seu material.

Esperem que abans de recorrer a la via judicial, es solucione el conflicte satisfactòriament.

Entre tantes coses, recomanem als usuaris d'aquesta gasolinera que demanen el sistema de mesures, el calibrat de volum per assegurar-se si el pagament correspon a l'exigència per llei.

CNT no pararà de demanar i inclòs de fer BOICOT a aquesta empresa fins que no s'obtinga una resolució satisfactòria al treballador. 

11 comentaris:

 1. ueno como veo que sois un sindicato la mar de serio i cuando un trabajador de este establecimiento dice lo que vuestro afiliado estuvo haciendo en el trabajo como pedir comisiones a provedores, ausentarse al trabajo sin motivo y otras cosas que os puse en el comentario de ayer el cual lo habeis eliminado por que no os interesa que se sepa la verdad solo joder a los demas trabajadores que estan en este establecimiento en el cual no pasa nada de esto y si como decis vuestro afiliado estaba con un contrato ilegal haber denunciado antes de que se le acabara el contrato y no se lo renovasen por los motivos que ayer os escribi.
  Como supongo mañana este mensaje tampoco estara " ya que no interesa que se sepa toda la verdad solo la vuestra asi sois un sindicato super que se preocupa por el bienestar de los trabajadores", ja me rio por que lo minimo era ir y saber la version de las partes y no colgar a un establecimiento.

  ResponSuprimeix
 2. Qui ens diu a nosaltres que no eres el Gerent? Com sabem si tot açò no és per a desviar l'atenció i desvirtuar la realitat d'aquesta Gasolinera? Què passa amb la vulneració dels drets dels Treballadores? Què passa amb l'assetjament (acoso) constant que reben els treballadors? aprofitant-se de la situació actual i de la por que hi ha a perdre els llocs de treball?

  Ací a Albaida, tots sabem que són videovigilats durant tota la jornada per una aplicació del mòbil o des de casa. Hi ha "jefes" que per pagar un jornal (que al cap i al fi és la seua feina, la seua suor i el seu temps dedicat a això) poden tractar-los com si fossen merda, aquest "jefes" no són conscients de la responsabilitat que tenen amb els seus treballadors i que això, si no es compleix com cal, pot ser pagat, i bén pagat.

  Nosaltres no som qui per a jutjar a ningú, en tot cas això és feina d'un jutge, que si no es vol aplegar ahí, doncs la nostra feina és negociar una resolució factible, en cas de la negativa utilitzarem la nostra eina per a Denunciar-ho Públicament: l'acció directa.

  Si és de veres que eres un treballador, vine ací i ho tractem com cal, no des d'un anonimat, vine exposa tot açò i nosaltres ja farem el corresponent. En tot cas, nosaltres nem a defensar els seus interessos fins que un jutge (si fera falta) diga el contrari.

  Si no fem nosaltres el boicot, poc a poc ho farà el sentit comú del poble, perquè tota la gent no és tonta, la gent veu, opina i quan s'aplega a visualitzar el conflicte, actua amb conseqüència

  ResponSuprimeix
  Respostes
  1. no soc el gerent i no tinc res que dir soles que com vosaltres digeu que un jutge resolga el problema i no un boicot que posa en perill mes puestos de treball.

   Suprimeix
  2. Eixa classe d'arguments sols serveixen per a atemorir a la plantilla, per a confrontar als treballadors, per a que ningú exercite el seu dret a defensa-se, per a desunir a la classe treballadora i per a crear conflicte entre els treballadors explotats.

   Eixa classe d'arguments sols serveix per a marginar a qui es defensa, per a mantenir immobilitzats als treballadors, per a que ningú faça mai res, per a mantenir acovardida a la plantilla i per a impedir la unió de la classe obrera.

   L'únic responsable de posar en perill els puestos de teball és l'empresari amb la seva gestió, doncs això, sols pot fer-ho el propi empresari com a represàlia, la qual és responsabilitat exclusiva de l'empresari.

   Contra l'atemoriment i les amenaces, sols cal informació i formació.

   És prou senzill aconseguir la comptabilitat anual de l'empresa, els seus beneficis reals, el número de treballadors contractats, les inversions de l'empresa, quin és el pagament real de salaris declarats i quina és la viabilitat econòmica de l'empresa. Però és molt fàcil opinar i no actuar.

   Sols cal unió, acció i organització entre els treballadors i treballadores.

   Convidem a tots els treballadors i treballadores de l'empresa a acudir al nostre sindicat per a formar-se, informar-se i protegir-se contra els abusos, les amenaces i les represàlies. Però no tan sols contra les amenaces, sinó per a la protecció i millora de les condicions de treball de tot el col·lectiu.

   Amb la unió, el recolzament mutu, la solidaritat i l'organització, sempre s'aconseguirà una major i millor protecció. Si ens toquen a un, ens toquen a tots.

   Aquest sindicat de CNT fa una crida a tot el personal laboral d'eixa empresa per a que s'acosten i s'informen.

   Fem una crida a la unió en la lluita, per a la protecció col·lectiva i per a imposar millores en les condicions de treball.

   L'empresari sempre preferirà acceptar determinades millores laborals que una sèrie de concentracions, de mobilitzacions.

   Fem una crida per a que en cas de ser necessari, utilitzar el dret fonamental de vaga per a la defensa de treballadors i treballadores.

   No hi ha excusa per a no actuar, no hi ha motius per a atemorir-se, però si no vas a lluitar, al menys intenta no destorbar.

   Les millores laborals no ens venen regalades, sinó que s'aconsegueixen lluitant.

   Actua, mobilitza't i protegeix activament eixos llocs de treball que, segons dius, l'empresa pot posar en perill com a represàlia.

   L'immobilisme beneficia als explotadors. La nostra ferramenta és la lluita.

   El Sindicat de CNT té més força, més recursos, més capacitat d'acció i de protecció de lo que l'empresa creu. El carrer és nostre i aquesta empresa hauria de millorar el respecte per la dignitat dels empleats i els drets dels usuaris.

   Uneix-te, Informa't, Associa't, Organitza't. Participa.

   Suprimeix
 3. Li recomanem a l'empresa una resolució satisfactòria i favorable per al nostre company treballador, la qual cosa,li resultarà a l'empresa una opció molt més que convenient. El Sindicat de CNT no s'atura front a res i la gent treballadora tampoc.

  ResponSuprimeix
 4. No se como se puede publicar una noticia de este calibre sin conocer los hechos, NO SIENDO VERÍDICOS, y sólo seguir a pies juntillas la versión de este trabajador y retorcer la información.

  Creo que antes de emitir públicamente una noticia ha de informarse bien la CNT, ya que emitir INJURIAS Y CALUMNIAS PÚBLICAMENTE es bastante peligroso, y si no fueran verdades estas informaciones además de temerario, pondría en riesgo la credibilidad de la CNT.

  - ¿como sabéis que la obra es para algo particular del Gerente o no es una ampliación del negocio o de las instalaciones?
  - ¿el material del trabajador no se le ha devuelto? esto es acusar de robo, no? ¿qué material aportó? qué vaya a la empresa y que la pida, pero que aporte la justificación de lo que aportó.No vaya a ser que la empresa si que tenga las facturas de la compra de todos los equipos de trabajo, epis, y demás material necesario para la instalación de las medidas de seguridad en el centro de trabajo, para la limpieza y para el trabajo.
  - ¿Alguien os ha contado si hay material y herramientas que han DESAPARECIDO de la obra? y quien se lo ha llevado?
  - ¿Alguien ha comprobado si dicho TRABAJADOR HA CUMPLIDO CON SUS HORAS DE TRABAJO?
  - ¿Es correcto AUSENTARSE DEL TRABAJO SIN JUSTIFICACIÓN alguna?
  - ¿Se puede DEJAR DE IR A TRABAJAR SIN PERMISO?

  Por favor, por el bien común de el resto de trabajadores, no permitan que un trabajador les utilice para publicar algo que pueda no ser cierto, asesórennos bien desde la CNT. La mayoría de trabajadores sí que cumplimos con nuestras obligaciones.

  Por supuesto que lo más importante es que se cumplan todas las legislaciones vigentes y se exija al empresario que así sea. Como trabajador que soy pienso que es lo primero.

  Pero he de decir que calumniando a la empresa y haciéndole un boicot injusto por publicar informaciones que no son ciertas, lo único que se hace es empeorar la actual situación económica de las empresas.

  Acaso es mejor que cierre un empresa y todos nos quedemos sin trabajo, sin sueldo, sin indemnización? que es lo que está ocurriendo en la mayoría de empresas de este país.

  Si el trabajador tiene algo contra la empresa, que vaya con el representante de la CNT, su abogado y quien quiera y lo trate directamente con la empresa.

  El trabajador ¿ha solicitado a la empresario o le ha comunicado a la empresa de manera formal alguna deuda?

  Me imagino que si hay cámaras de seguridad en un negocio, será por que existe el riesgo de robo/atraco y demás posibles situaciones que requieran de una vigilancia, por existir peligro para los trabajadores. Así que lo veo como una medida de seguridad. No como se enfoca en algún comentario, como si fuera para vigilar a los trabajadores.

  No me olvido decir que en este Pueblo, MI PUEBLO, nos conocemos todos, y sabemos que algunos trabajadores acaban mal en todas las empresas y se dedican a difamar, aprovecharse y soliviantar al personal, cosa contraproducente para el resto de trabajadores.

  Sin más, gracias por defendernos a todos los trabajadores.

  Firma: otro trabajador que tiene que pagar su casa, colegios y comida.

  ResponSuprimeix
  Respostes
  1. Senyor. El convidem al nostre sindicat. Reiterem invitació per a atendre amb detall tot allò que vulgui comunicar-nos. Si no acudeix, tal com han fet altres treballadors i treballadores interessats en resoldre aquesta classe de qüestions, és que aquest comentari de vostè no és més que altra amenaça encoberta per a evitar la unió dels treballadors. Per a que ens entenia, si no es vostè qui diu ser i no acudeix... doncs... "blanco y en botella"... Senyor empresari.

   Suprimeix
  2. Respondamos y respondemos...

   1 Dice usted "¿como sabéis que la obra es para algo particular del Gerente o no es una ampliación del negocio o de las instalaciones?"

   Porque el trabajador tiene contrato de peón limipador de Gasolinera y no de obrero.

   2 Dice usted "¿el material del trabajador no se le ha devuelto? esto es acusar de robo, no?"

   No, és uso de material propio del trabajador para beneficio empresarial.

   3 Dice usted "la mayoría de trabajadores sí que cumplimos con nuestras obligaciones"

   ¡Faltaría más! ¡Somos los únicos que cumplimos! ¡Quienes no cumplen son los explotardores!

   4 Dice usted "¿Material y herramientas que han DESAPARECIDO de la obra?"

   Primero: Se trata de una gasolinera.
   Segundo: Con tanta cámara seguro hubiese detectado desapariciones.
   Tercero: ¿Porqué el empresario no denunció tales hechos?
   Cuarto: ¿Un peón de gasolinera construyendo la extensión del negocio?
   Quinto: Y un elefante en bici.

   5 Dice usted "Si el trabajador tiene algo contra la empresa, que vaya con el representante de la CNT, su abogado y quien quiera y lo trate directamente con la empresa"

   Es la empresa la que tiene que dar explicaciones. Reiteramos invitación a nuestro local del sindicato o en su defecto, en la calle y con el pueblo.

   6 Dice usted ¿ha solicitado a la empresario o le ha comunicado a la empresa de manera formal alguna deuda?

   La simple pregunta evidencia la deuda y ¡SI! se ha solicitado su abono.

   7 Dice usted "Si hay cámaras de seguridad [...] será por que existe el riesgo de robo/atraco y demás posibles situaciones [...] por existir peligro para los trabajadores [...] para vigilar a los trabajadores"

   El registro de datos de caracter personal consta en la Agencia Nacional de Protección de Datos para una finalidad determinada ¿ha tramitado la empresa tal registro para tal finalidad?

   8 Dice usted "En este Pueblo [...] algunos trabajadores acaban mal en todas las empresas y se dedican a [...] soliviantar al personal, cosa contraproducente para el resto de trabajadores"

   ¿Prefiere que intervengan por enésima vez las autoridades por irregularidades empresariales? ¿quién acaba mal por enésimia vez con el pueblo y las autoridades? ¿Quién difama a quién? ¿Quién emite injurias y calumnias?

   9 Dice usted "en este Pueblo, MI PUEBLO, nos conocemos todos"

   Pero resulta que Alzira no es Albaida.

   10 Para finalizar:

   Con más que suficientes recursos, argumentos, testigos, testimonios y pruebas, aconsejamos a la empresa una salida más que satisfactoria al conflicto, preferible y previamente a la acción judicial, dado que tras la cual, no habrá negociación ni minoración de sanciones por infracciones.

   Medite su posicionamiento y su decisión.

   I ara ja parlant per a la gent del nostre poble: ¡Prou d'explotació laboral!


   Suprimeix
 5. soy una exclienta cuando repostaba gasolina de 98 la maqina perdia gasolina por los laterales intente hacer una raclamacion en el libro de reclamaciones y se negaron rutandamente a darmelo con chularia y malos modos., las maqinas heran de tercera mano y de repsol ala fecha de hoy las an pintado de cepsa y continua perdiendo combustible por los laterales ,estan robando alos clientes pero nadie denuncia nada recomiendo qe obserben y qe denuncien a industia

  ResponSuprimeix
 6. soy chelo estando repostando se engancho la pistola de la maqina y se solto me hicieron darle el seguro de mi cohce y micompañia del seguro les abono la cantidad de 191e perdiendo yo la bonificacion luego me entere por un trabajador qe el jefe la habia reparado y se habia qedado con el dinero del seguro de mi coche..eso se llama fraude no hay derecho qe existan individuos sin escrupulos

  ResponSuprimeix
 7. jo tambe, he suministrat i no man vollgut pasar les tarjetes dels punts i tampoc la de carrefur, estan aprofitanse dels treballadors i tame de la gent del poble,ademes de ser la gasolinera mes cara de tota la contorna.

  ResponSuprimeix