dijous, 20 de febrer del 2014

[València] 19-F Juntes sense Por.


Milers de persones i quasi uns 70 col·lectius, entre ells la CNT, van assistir a la manifestació "19-F, Ajuntes sense Por" a la ciutat de València, que cridava a la desobediència i a la revolta per a fer front al sistema i a les seues lleis, com la llei mordassa i la llei contra l'avortament lliure i gratuït. La gran quantitat de la gent assistent (més de 2000) llançava crits contra moltes de les mesures que el govern ha emprès contra tots i totes, on el crit que unia a la majoria era: Anti, anti Capitalistes!

Durant el recorregut es va atacar amb pintura i pintades com "foc al capital" en diverses entitats bancàries, igual que diversos actes de desobediència com la crema de petites banderes espanyoles enfront de l'edifici de la Delegació del Govern, encaputxades demanant l'avortament...

A causa que molts mitjans de comunicació no estan donant ressò de la realitat viscuda a València, passem la informació a tots els mitjans possibles. Anit, després de la manifestació va haver-hi diverses detencions i ara mateix estan produint-se identificacions massives.

Capitalisme és Repressió!

Més informació.
http://juntessensepor.noblogs.org/  

Facebook. #‎JuntesSensePor

foto d'anmorsigol
http://www.vilaweb.cat/noticia/4174437/20140220/milers-manifestants-valencia-lanomenada-llei-mordassa.html

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada