dimecres, 29 de gener del 2014

[Crònica] Nova concentració de CNT enfront de Mercadona a Alzira


CNT-València i CNT-Vall d’Albaida tornen a concentrar-se a Alzira enfront de Mercadona per a exigir el pagament del "finiquito" als seus afiliats/afiliades i denunciar els acomiadaments disciplinaris que s'estan produint per tot l'Estat.

El Sindicat CNT es va concentrar durant el matí del dissabte 25 de gener -per quarta vegada des que es va iniciar el conflicte- enfront del Mercadona situat en l'Avinguda Blasco Ibáñez d'Alzira per a denunciar els acomiadaments de caràcter disciplinari que s'estan produint en l'empresa de Juan Roig, així com reclamar els pagaments dels "finiquitos" als treballadors i treballadores ja acomiadades i denunciar l'ERO encobert que està realitzant als treballadors/treballadores de més de 20 anys d'antiguitat. La concentració -que va transcórrer sense incidents- va reunir a 25 persones les quals no van parar de cridar consignes i van repartir 600 octavetes entre clients del supermercat i persones que passaven per allí.

En finalitzar l'acte es va informar que les accions van a continuar i que hi ha organitzada una jornada de lluita a nivell estatal per a la setmana del 17 de febrer en la qual participaran tots els Sindicats de la CNT.

Crònica de CNT-València + info

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada