diumenge, 29 de desembre del 2013

[Crònica] CNT continúa les accions contra Mercadona en Xàtiva i Alzira


CNT-València i CNT-Vall d’Albaida tornen a concentrar-se front a Mercadona reclamant el pagament del deute pendent als treballadors i treballadores acomiadades sense indemnització alguna després d'estar treballant tota una vida a l'empresa.


Dos noves concentracions del Sindicat CNT varen tindre lloc el dissabte 28 de desembre per exigir el pagament que correspon als seus afiliats i afiliades. En aquesta ocasió, van ser a Xàtiva pel migdia i a Alzira per la vesprada -localitats on treballaven els afectats i afectades-. Les més de 1000 octavetes repartides pel mig centenar de persones allí concentrades, no fou el suficient per a l'interès que van despertar els veïns i veïnes i la clientela del supermercat, a qui s'animà a mostrar la seua solidaritat amb el conflicte no comprant fins que el mateix es resolguera.

"L'anècdota" de la jornada va passar durant la trajectòria entre Xàtiva i Alzira quan els ocupants dels cotxes s'adonaren que dos vehicles els seguien des de Mercadona on es realitzà la concentració del matí. Al parar en una gasolinera per a comprovar-ho, descobriren a un dels vehicles pegant la volta a la rotonda -esperant que els companys i companyes de CNT reprengueren la marxa- i l'altre vehicle -també esperant- amagat en un camp de tarongers. La persecució va continuar al reprendre el viatge, aconseguint despistar als assetjadors després de dividir-se els cotxes on anaven els membres de CNT.

El conflicte amb l'empresa de Juan Roig segueix obert, havent diversos actes preparats per als primers mesos del nou any i amb perspectives d'expandir el conflicte a tot arreu de l'Estat.   

   

CAP ACOMIADAMENT SENSE RESPOSTA
SI TOQUEN A UN ENS TOQUEN A TOTS I A TOTES
més info: CNT-València

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada