divendres, 8 de novembre del 2013

LA NOSTRA PROPOSTA RESPECTE EL TANCAMENT DE RTVV


La proposta que fem des de la Confederació Nacional del Treball (CNT-AIT) no ens ve de nou. Aquestes últimes emissions de RTVV ha estat gestionada pels seus propis treballadors i treballadores, i a la vista esta la diferència: el major compromís dels treballadors i treballadores amb la seua tasca, major contingut crític amb la seua professió, la pluralitat i sentiment que s'emet des de la dignitat per mantenir els seus llocs de treball i donar nous aires a una televisió pública en la nostra llengua.

Cert és que massa han esperat per començar amb aquesta dinàmica de treball i poder fer-ho amb la dignitat de la professió, però mai és tard si la dita és bona, no?


Segons les últimes notícies diuen: "Els propis assessors de la Generalitat consideren viable RTVV: El Consell va pagar 198.000 euros a l’auditora PricewaterhouseCoopers (PwC) per un informe sobre la viabilitat econòmica de RTVV. En cap moment va assenyalar-se el seu tancament com una opció. Si aquest argument no serveix per a defensar la viabilitat de RTVV, almenys hauria de demostrar la inutilitat dels caríssims informes auditors als que és afeccionada la Generalitat."

On s'explica que tancar RTVV suposa un deute major als Valencians que mantenir-la en funcionament, però clar amb unes aportacions opcionals que amb els temps -poc a poc- vaja resolguen-se la problemàtica de la plantilla mitjançant ERO's temporals, que ja han estat ofertades anteriorment pel Comité d’Empresa. Però ahí! Ahí és on nosaltres vegem el problema, deixar tota la responsabilitat a mans de Comités d'Empresa, sabent de la pressió dels directius externs de l'empresa i del consell d'administració política.

La solució que oferim com a sindicat, és l'assemblea de treballadors, que els seus treballadors i treballadores decideixen mitjançant esta, totes i cadascuna de les decisions de la totalitat de la plantilla per fer front o resoldre el boicot del decret llei d'urgència per part del Govern Valencià.

EL PODER PER A L'ASSEMBLE.
SI NINGÚ TREBALLA PER TU
QUE NINGÚ DECIDISCA PER TU

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada