dilluns, 25 de novembre del 2013

Constitució de la Secció Sindical CNT a Omega S.L. en Agullent.


La CNT-AIT de la Vall d'Albaida, crea una nova Secció Sindical a Eurosevicios Omega S.L., empresa dedicada a prestar serveis per a l'ajuda a la dependència (SAD), en la localitat d'Agullent.

L'objectiu d'aquesta recent constitució, és la millora de les condicions laborals dels treballadors i treballadores. La tasca que desenvolupen és profundament humana, però no s'ha d'oblidar que aquests serveis els gestiona una empresa privada amb els seus corresponents guanys i per tant deu de tenir amb compte els drets dels treballadors i treballadores. Amb motiu d'aquest objectiu, la secció sindical procurarà mitjançant la relació directa amb l'empresa, obtenir les millores per la qual, els treballadors i treballadores han decidit crear la secció i lluitar junt la CNT.

Aquest sindicat donarà cobertura immediata als fets dels esdeveniments respecte a aquesta constitució, per tant, recordar als treballadors i treballadores d'aquest ram, que els dimecres de vesprada de 18:30 a 20:30h. esta oberta (gratuïtament) l'assessoria al C/ Sant Josep nº7 a Albaida.    

LA NOSTRA EINA, LA SOLIDARITAT
correu-e: ssomega@valldalbaida.cnt.es
més info.

1 comentari:

  1. Vídeo roda de premsa front Omega s.l. a Agullent
    http://www.youtube.com/watch?v=rnQ8Jln7N1A

    ResponElimina