dimecres, 2 d’octubre del 2013

La Confederació Regional de Llevant de CNT manifesta el seu suport a la vaga indefinida de les Illes Balears


Els Sindicats de la Regional de Llevant de CNT van acordar -en el Ple Regional del 28 de setembre- manifestar el seu suport al professorat i a l'Assemblea de Docents de les Illes Balears enfront de la vaga indefinida convocada contra la política educativa i lingüística del govern balear.

La convocatòria d'una vaga indefinida caracteritzada per un treball previ, coordinada per una àmplia participació assembleària i veritablement horitzontal –sense alliberats sindicals- com a màxim exponent, no pot sinó ser mereixedora de suport i solidaritat. 

De la mateixa manera, la CNT de Llevant condemna les retallades de salaris, jornada, plantilles, ràtios, jubilacions, acomiadaments, etc., executats pel govern balear, que segueix esprement l'Ensenyament Públic amb una mà i assotant a l'alumnat, professorat i famílies amb l'altra. A més, la Central Sindical desitja mostrar el seu total rebuig cap al Decret del trilingüisme i a qualsevol tipus de persecució o discriminació lingüística que el govern balear puga exercir sobre els alumnes, professorat i/o famílies, en detriment d'una normalització lingüística en la qual les persones puguen expressar-se, estudiar i ensenyar lliurement, qualsevol que siga la llengua que desitgen utilitzar per a fer-ho. 

Davant aquesta vaga indefinida, que acaba d'entrar en la seua tercera setmana de durada, la Confederació Regional de Llevant de CNT sol·licita el suport i la solidaritat de tota la societat i els sectors laborals, emplaçant als treballadors i treballadores a fer aquesta acció extensible a altres sectors, S'ha obert una caixa de resistència per a ajudar als/les vaguistes. El nº de compte és 2056-0009-74-4102003418, de Caixa Colonya (està a nom d'Obra Cultural Balear). 

Més informació respecte com col·laborar en contrainfo.cat.
http://assembleadocentsib.blogspot.com.es/
PDF en castellà

Confederació Regional de Sindicats de Llevant 
Confederació Nacional del Treball (CNT-AIT) 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada