dissabte, 3 de novembre del 2012

Jornada de Lluita per al 14N Vaga General

La CNT la Costera-la Vall d'Albaida junt al Bloc Alternatiu de la Vall d'Albaida organitza diverses accions de lluita per a la propera Vaga General del 14 de Novembre. Creguem que és l'hora de lluitar i no fer un atur de 24h que no significa res per al sistema, i per això necessitem la unió i l'acció dels afectats, dels que suporten la inestabilitat del treball i dels que suporten la misèria de l'atur i a més les exigències cada cop més estrictes dels Governs.
No et quedes a casa, l'acció és l'única defensa!

Programació:
-Dimecres 7 de Novembre a les 19:30h.: Assemblea d'aturats (assemblea oberta) per preparar el sentit de la Vaga General per fer notar el descontent dels afectats, per dignitat. A les 18h taller de pancartes també a l'Ateneu l'Estació d'Albaida al C/ sant Josep nº7.
-Dimecres 14N Vaga General: a les 5:30h. en la BP d'Ontinyent per organitzar els piquets informatius i a les 11h. a la Plaça de la Concepció d'Ontinyent per continuar la jornada de lluita.
-CONCENTRACIÓ a les 18:30h. al Parc Vicent Andrés Estellés

 Més informació en: www.facebook.com/bloc.alternatiu i pots contactar en
http://assembleadaturatsiprecaris.blogspot.com.es/
"14nblocalternatiu@gmail.com"
RECUPEREM EL SENTIT DE LA VAGA

CNT convocarà vaga general el 14N per fer front la reforma laboral, les retallades i el saqueig contra la classe treballadora

Des de l’inici de la crisi econòmica, la CNT ha defensat la vaga general com a principal eina de la classe treballadora contra els atacs de la banca i la patronal.
Rebutgem la negociació a la que el sindicalisme de concertació cridava al govern per suavitzar la reforma laboral després de la vaga general del 29M. De la mateixa manera hem rebutjat els plantejaments de l’anomenada “Cumbre Social”, d’eliminar només els excessos més flagrants del govern del PP, mantenint el nucli del sistema econòmic i polític que ens ha col·locat en aquesta situació, així com els seus intents de desviar i dilatar la resposta social amb propostes inútils com l’exigència d’un referèndum.
La dura situació social exigeix una resposta contundent, creixent i continuada que trenqui lligams amb l’entramat polític i econòmic que l’ha originat i de la qual es beneficia i les complicitats amb el mateix.
Després de mesos de dubtes, CCOO i UGT convocaran vaga general el 14N, arrossegats, d’un costat, pel malestar social creixent i la mobilització al carrer i, d’un altre, per les contínues mesures antiobreres d’un govern al servei d’elits financeres i patronals sense cap intenció de cedir engrunes que permetin al sindicalisme institucional justificar el seu paper.
CNT ha acordat convocar vaga general el proper 14 de novembre, i ho farem de forma diferenciada i amb les nostres pròpies reivindicacions i plantejaments. Diem que aquesta vaga és necessària però no suficient i cridem a portar-la més enllà del guió estèril i frustrant al que ens té acostumats el sindicalisme institucional.
El nostre repte és que aquesta vaga enforteixi la voluntat de lluita i auto organització de capes cada vegada més grans de la classe treballadora, construint la capacitat d’impulsar noves convocatòries i mobilitzacions a nivell global i en els diferents sectors.
Convoquem a la vaga del 14N amb voluntat de continuïtat. Convençuts que per enfrontar-nos a les elits i institucions financeres europees i els seus governs titelles, és necessari no només impulsar la unitat de classe més enllà dels límits artificials de les fronteres nacionals, com comença a apuntar la vaga del 14N, sinó que hem de trencar també amb un format de vaga que està lluny de ser suficient per fer front a aquestes polítiques.
Tenim el repte de ser capaços d’anar més enllà d’aturades de 24 hores aïllades en el temps, més enllà de la paralització de l’activitat puntual en les indústries i sectors tradicionals, de trobar formes d’interrompre tot el procés de producció i consum, d’incorporar a la mobilització al conjunt de la classe treballadora, per precaritzada i dividida que estigui. Guanyar la capacitat de fer el major mal possible als interessos econòmics de l’elit empresarial i financera és l’objectiu principal de la vaga general.
Cridem a organitzacions sindicals i moviments socials anticapitalistes a treballar des d’ara mateix per desbordar i donar continuïtat a la vaga del 14N. A prendre de forma immediata el carrer i les empreses per no abandonar-les.
Fer que la vaga general deixi de ser poc més que un lema, per convertir-se en una eina real de lluita és el nostre objectiu, i el 14N hem de donar el proper pas per fer-ho realitat, amb totes les nostres forces per que ens hi juguem molt.

14N Vaga General! A per totes!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada