diumenge, 4 de març de 2012

Qui ens protegeix de la policia?

Testimòni de la brutalitat policial from anmorsigol on Vimeo.

Testimòni d'Ivan, un company de l'assamblea meruts, al qui la policia nacional va agredir i detindre el passat dimarts 28 de febrer a l'estació d'Ontinyent mentre penjava uns cartells per a un concert.

Ivan és una de les persones més treballadores i voluntarioses que conec, mai li he vist ni escoltat cap mostra de les actituds violentes que li imputen els agents.
Resulta prou inverosímil que es donara a la fuga al vehicle policial des del centre del poble fins a l'estació (tot costera amunt) tenint en compte que estava encartellant amb una bicicleta (cola, cartells...). De fet, si anara fugint de la policia caldria que explicaren com es possible que faja "fuga" a dos agents en vehicle i que no la faja a una agent de paisà des de l'estació (on si que hi ha una bona costera cap avall...)

L'agent que el va agredir declara que estava mirant, el que mirava com l'agredien, ha declarat que va ser agredit i la agent que el va identificar en primer terme deia que no estava present. Els testimònis dels estudiants que ho varen vore contradiuen la versió dels agents.

Aquest tipus d'actuacions, dirigides contra una persona significada en les protestes del 15M local, unides a les notícies de pallisses indiscriminades a València fa unes setmanes, conviden a reflexionar sobre la infiltració de violents, indignes de l'uniforme i els valors que hauríen de representar, entre les forces i cosos de seguretat de l'estat.
Ací pugueu vorer un video, que no es veu però es senten els cops i els crits de dolor gravat per una estudiants
http://www.youtube.com/watch?v=VxKYIKNdyqU
http://www.vilaweb.cat/noticia/3990807/20120301/denuncien-agressio-policiaca-ontinyent.html

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada