diumenge, 26 de febrer del 2012

Concentració Contra la Reforma Laboral i els seus Còmplices front la seu d'UGT i CCOO d'Ontinyent



 Encara que la multitud estiga en València protestant per les retallades en la sanitat, en l'educació i creant l'ambient que últimament es respira en la capital de Túria, hi ha gent que prefereix escampar arreu de tot el País Valencià un aire més combatiu per protestar contra aquestes retallades, aquesta nova reforma que ens han imposat i els seus còmplices que es senten a negociar agafadets de la mà amb un estat que ens enganya amb tot açò de la crisi, on nosaltres sabem que no és la crisi, es el mateix capitalisme qui crea aquesta situació, qui provoca les hipoteques, l'atur i els desnonaments, deixant-nos sense cap opció mentre que a la Banca, a l'església i als sindicats no els falta ni un euro.

Després de 30 anys, a la vista esta que els sindicats que acceptaren el Pacte de Moncloa (tots menys CNT), acceptaren l'explotació de la classe treballadora. Mentres els sindicats com UGT i CCOO es senten a negociar les noves pèrdues de drets per a tota la classe treballadora (no han pactat esta reforma laboral pero si moltes de les anteriors), estan cobrant una quantitat desorbitada d'euros vivint del sindicalisme i fent un negoci d'ell, d'eixa manera desvirtuen l'autonomia dels treballadors i el sindicalisme de classe.
Aquesta nova reforma laboral perjudica directament als de sempre, als de baix. Aquesta reforma incrementa la precarietat i posa en perill a aquells i aquelles que porten tota la vida treballant per a que ara siga molt fàcil el seu acomiadament i fomentar el treball per a la joventut mitjançant els contractes basura i les ETT's que no garanteixen cap seguretat ni per al futur ni per a la societat que cada cop s'enfonsa en una cultura capitalista que manca d'ètica i dels valors necessaris per a no caure en la marginació en mig de la multitud.

CNT no vol el teu vot ni el de ningú, nosaltres tenim ben clar que el comité es de l'empresa i el sindicat de les treballadores/es. L'associació lliure, en plena autonomia mitjançant l'assemblea atorga el control absolut dels mateixos treballadors, per això el nostre crit sempre serà TOT EL PODER PER A L'ASSEMBLEA.

QUE VISCA LA LLUITA DELS TREBALLADORS
SENSE ALLIBERATS  SENSE SUBVENCIONS

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada