dilluns, 29 de desembre del 2014

[Crònica] La CNT es concentra davant la Gasolinera d'Albaida


La CNT Vall d'Albaida es concentra davant de la Gasolinera d'Albaida (Hermanos Palop s.l.) per denunciar públicament, la vulneració dels drets dels treballadors i treballadores a aquesta empresa.

L'acte ha tingut lloc aquest dilluns 29 de desembre, amb una pancarta on es visualitzava "Hermanos Palop S.L. (gasolinera d'Albaida), enganya i no li paga al Paco", mentre es repartien paperets on explicava el cas:

[A la Gasolinera d'Albaida (Hermanos Palop SL) s'assetja i s'explota als seus treballadors, ja que "entre tantes coses" aquesta empresa vulnera els drets dels treballadors i treballadores amb contractacions en frau de llei, contractant-los com a operaris de Gasolinera o peó de neteja i obligant-los a construir una obra privada del Gerent. 

Un cas particular d'un afiliat a aquest sindicat, és d'un encarregat general amb contracte de peó de neteja. Aquest treballador va oferir tot el seu material d'Obra (entre ferraments i maquinària) on després de ser acomiadat no se li ha tornat aquest material, negant-se també a pagar el deute pendent amb aquest treballador.

Per tant, exigim al gerent de la Gasolinera Hermanos Palop SL que salde el deute pendent amb els treballadors/treballadores i se li torne immediatament tot el seu material.

Esperem que abans de recorrer a la via judicial, es solucione el conflicte satisfactòriament.

Entre tantes coses, recomanem als usuaris d'aquesta gasolinera que demanen el sistema de mesures, el calibrat de volum per assegurar-se si el pagament correspon a l'exigència per llei.

CNT no pararà de demanar i inclòs de fer BOICOT a aquesta empresa fins que no s'obtinga una resolució satisfactòria al treballador.]

Des d'ací, volem dir que no pararem, que continuaran els actes d'acció directa si el gerent d'aquesta empresa no salda el deute pendent amb el Paco.

LA NOSTRA EINA, LA SOLIDARITAT

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada