dijous, 3 d’abril del 2014

[Crònica] CNT manté el pols amb Mercadona.


El sindicat CNT torna a concentrar-se a Xàtiva, deixant clar que no donarà el conflicte per finalitzat fins que totes les seues afiliades i afiliats vegen satisfetes les seues reclamacions.

El passat 29 de març a les 12:00h, un grup de militants de CNT-­València i CNT-­Vall d'Albaida es concentraren enfront del Mercadona de Xàtiva en un acte que posa en evidència la continuïtat en la lluita contra aquest gegant del comerç. La solidaritat mostrada pels diferents sindicats de la confederació durant la setmana de lluita estatal va donar se'ns dubte els seus fruïts, propiciant que els advocats de l'empresa decidiren finalment posar-se en contacte amb la majoria de les companyes i companys acomiadats. No obstant això, CNT-­València ha decidit no abandonar les accions fins que l'empresa pague el que deu a cada persona afectada.

De totes aquestes coses es va informar a la gran quantitat de veïns i veïnes de Xàtiva que s'interessaren pel conflicte, aplegant a repartir més de 800 octavetes. Amb aquest acte, la CNT mostra una vegada més l'incansable esperit de lluita i el seu firme compromís amb cada afiliat i afiliada al sindicat. Si ens toquen a un, ens toquen a totes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada