dijous, 6 de març del 2014

Marxa comarcal per la Dignitat [Ontinyent-Albaida]


Aquestes últimes retallades que està agraviant a tota la Classe Treballadora i al poble en general és conseqüència del mateix sistema econòmic -el problema no són les retallades, ni les lleis, ni l'actual Govern, és el capitalisme, açò no és més que el Capitalisme pur i dur-. Per això sabem que governe qui ens governe sempre perdrem nosaltres, sempre seran els treballadors i treballadores qui paguen els plats bruts i les males gestions d'aquesta corrupta classe política.


Per això mateixa la CNT va més enllà, per això nosaltres actuem en coherència amb els nostres principis i la nostra finalitat, sempre apostant pel nostre projecte social, mitjançant l'assemblea, el federalisme, l'autogestió i el col·lectivisme. Una societat totalment horitzontal que gestionen els diferents treballadors i treballadores associades en sindicats i els municipis lliures com varen fer els nostres iaios i iaies a la revolució del 36, amb les adversitats dels del feixisme i de les esquerres institucionals.

La CNT va ser l'únic sindicat a l'estat espanyol que no acceptà els Pactes de Moncloa i per tant és l'únic sindicat de classe que s'oposa a participar a les eleccions sindicals, ja que aquestes condueixen a la desmobilització obrera i a la falsa Pau Social on encara segueix havent un alt grau de precarietat i pobresa; No rebem subvencions, mantenint-se independents als interessos de la Patronal i de l'Estat; Sense alliberats sindicals, delegant tota la responsabilitat i la presa de decisions de la Classe Treballadora (per això la manca del sentit assembleari); I implantem les Seccions Sindicals a les empreses, assemblees de treballadores amb gran legitimitat totalment autònomes per defensar-se dels atacs mitjançant l'Unió, l'Acció i l'Autogestió.

Avui hi ha Seccions Sindicals de la CNT a tot arreu en ple rendiment, sols hi ha que cercar-ho per internet i la premsa.

L'ASSOCIACIÓ ENTRE ELS TREBALLADORS I TREBALLADORES ÉS 
MÉS QUE NECESSÀRIA
Recuperem la conciència de Classe

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada