dijous, 12 de desembre de 2013

12-D. La Internacional Anarcosindicalista agafa de nou forces contra Banco Santander

Aquest dijous 12 de Desembre, la CNT Vall d'Albaida ix de nou als carrers d'Ontinyent per solidaritzar-se amb el company de la Secció de Telecomunicacions i serveis informàtics i amb el Sindicat d'Oficis Diversos de la CNT-AIT de Madrid que avalen la petició. Ací trobareu tota la informació.


A l'agost de 2013, treballadors organitzats a la CNT-AIT denuncien públicament el tràfic il·legal de mà d'obra en ISBAN, empresa de serveis informàtics del grup Santander. Això provoca l'acomiadament immediat del delegat de la secció sindical, en un intent de la directiva per evitar l'efecte contagios.
Sindicats revolucionaris de tot el planeta, federats a l'Associació Internacional de Treballadors (AIT), responen a l'atac exigint la readmissió de l'acomiadat allà on la multinacional manté les seues seus.

ISBAN dirigeix un entramat d'empreses "càrniques" que la proveeixen de mà d'obra barata i precària. Compta amb més de 10.000 treballadors cedits il·legalment per altres empreses en tot el planeta, que en qualsevol moment poden ser acomiadats sense cost per al banc, ja que no són reconeguts com a personal propi.
Els treballadors d’ ISBAN temen quedar-se al carrer a la mínima protesta, la qual cosa facilita l'acceptació de jornades de treball surrealistes, hores extra i desplaçaments obligatoris, horaris i calendari laboral a mesura, categories i sous per baix de les funcions exercides i infinitat d'atropellaments més.
Centenars d'acomiadaments irregulars en tot el grup Santander, han estat denunciats pels treballadors com ERE encobert. Els acomiadaments s'han encebat amb els més desprotegits: el personal il·legalment cedit, les mares amb jornada reduïda i els treballadors desplaçats a l'estranger han estat els objectius preferits per a la retallada. Amb la complicitat de govern i sindicats grocs, la destrucció massiva d'ocupació li surt pràcticament gratis al Santander.

El grup Santander no només no té pèrdues, sinó que ha obtingut uns beneficis de 2.255 milions d'euros en els sis primers mesos de 2013, gairebé un 30% més que en el mateix període de 2012.
Emilio Botín, Rodrigo Rato, Alfredo Sáenz, Jose María Amusátegui, i altres alts càrrecs del banc Santander ja han estat anteriorment denunciats, i en ocasions condemnats. Però mai s'ha fet justícia.
Algunes de les  més cèlebres “ocurrències” són la contínua evasió d'impostos, la compra irregular de bancs com Banesto o Totta, l'enfonsament i posterior rescat de Bankia, les indemnitzacions milionàries a directius, el cas dels comptes suïssos de la família Botí, la venda d'hipoteques “basura”, els desnonaments, el cobrament d'interessos abusius, els negocis tèrbols amb universitats, la participació en empreses d'armament o la gestió financera del terrible sistema penitenciari. Una llarga llista de crims dels quals hi ha abundant bibliografia.

Els interessos del Santander xoquen ara amb els treballadors organitzats entre iguals que lluiten per canviar el món per complet. Nosaltres mai ens rendim i no van a callar amb els seus suborns i la seva repressió.           SOLIDARITAT CONTRA EL BANC SANTANDER-ISBANREADMISSIÓ COMPANY ACOMIADAT! 
EL SINDICAT ÉS LA NOSTRA FORÇA
ASSOCIA'T!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada