dilluns, 16 de setembre del 2013

26-S Concentració front la Seguretat Social d'ONTINYENT per la Reforma de les Pensions


El Sindicat de la CNT Vall d'Albaida convoca el proper Dijous 26 de Setembre una Concentració front la Seguretat Social d'ONTINYENT (C/ Músic Enric Casanova) a les 11h. per fer front a les retallades de les Pensions i informar en què consisteixen les mateixes.


La CNT rebutja qualsevol reforma o retallada de l'actual sistema de pensions per part del Govern i la Patronal. Alhora, ens oposem al fet que CCOO i UGT s'atorguen la representació de tots els treballadors per a asseure's en un despatx a negociar com seguir destruint el futur i la quantia de les nostres jubilacions.

Tampoc reconeixem com a vàlid el Pacte de Toledo (format per partits, empresaris i sindicats oficials) perquè decidisca sobre les nostres jubilacions, ja que aquest organisme ha demostrat en diferents ocasions que tan sol és un instrument per a desmuntar i robar els pocs drets que ens queden a la classe treballadora.

La CNT eixirà als carrers el dijous 26 de setembre, denunciant i oposant-se a la reforma i retallada de les pensions. Us convidem a totes i tots a sumar-vos, i a lluitar col·lectivament contra aquesta nova agressió del sistema contra els nostres drets i condicions de vida.

26S, jornada de lluita en defensa de les pensions Acudeix!
Que s'alce la protesta i s'estenga la revolta! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada