diumenge, 10 de juny del 2012

Piquet informatiu 9 de juny a Gandia

El dissabte 9 de juny i dins de les jornades de lluita del 29 de maig al 15 de juny ens hem reunit una dotzena de militants de CNT La Costera – La Vall d’Albaida i el Nucli Confederal de la Safor al passeig de Gandia, davant d’entitats bancaries com Bankia, CAM… Amb una pancarta on es llegia “No volem pagar la SEUA crisi” i fent un recorregut cridant diferents consignes.
  S’han repartit 500 octavetes on animàvem a la gent a eixir i al carrer i a iniciar una vaga general indefinida. També donant a conèixer el Nucli Confederal La Safor i futur SOV,retornant la lluita anarcosindicalista a dita comarca.
  Després ens hem dirigit al mercat on hem seguit repartint octavetes i diferents pamflets de CNT. La resposta de la gent ha sigut molt positiva en general, inclòs algunes persones ens han demanat octavetes per a repartir-les als seus llocs de treball.

En l'octaveta repartida es podia llegir el seguent:   
  
 Porten mesos parlant de crisis, de retallades, d'ajustos, de reformes, de deutes… Ens estan dient que treballem poc, que som unes vagues, que no estudiem tot el que hauríem, que resultem molt cars.
D'una banda, ens han augmentat l'edat de jubilació i ens han baixat els salaris amb el suport dels “sindicats”. Ens han tractat com a mercaderia de la qual l'empresari pugua desfer-se de forma cada vegada més fàcil.
Per l'altre costat, ens van a començar a cobrar cada vegada més per utilitzar medicaments quan estiguem malaltes, ens van a dificultar l'accés als estudis superiors i anem anar a aules cada vegada més plenes, amb menys calefacció i menys recursos.
Però nosaltres ja ens hem cansat. No volem que ens retallen en res, perquè som les treballadores i els treballadors els qui ho fem tot. No volem empreses competitives, ni ser un país de la Champions, ni que Merkel i els mercats estiguen contents amb nosaltres. Volem aprendre, volem estar sans, volem treballar, però també volem que tots els paràsits (polítics, cures, banquers, alliberats sindicals, empresaris i especuladores) deixen de viure del nostre treball.
LA LLUITA ESTA AL CARRER I NO AL PARLAMENT!!
CAP A LA VAGA GENERAL INDEFINIDA!!                                            

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada