dissabte, 28 d’abril de 2012

1 de Maig a Gandia
Agitació y rebelió contra tota explotació!

Totes les agresión frontals a mans de l'Estat que estem patint en aquestos moments cap als nostres drets fonamentals sols son una demostració més de que l’Estat es la repressió de la humanitat. La seva única funció es assassinar la nostra dignitat i llibertad i imposar-mos a la força les seves lleis fetes a la seva mesura. Fetes a la seva mesura per a que a través de la nostra misèria i explotació puguen mantindre els privilegis de les clases dominants.

Nosaltres les persones treballadores, estudiants,parades, jubilades… sense fer distinció per sexe , étnia o lloc de naiximent, es a dir, totes les oprimides, som les que debem rebelar-se i lluitar contra els que forgen les nostres cadenes, arrancant així desde l’arrel el problema: contra la familia reial ,contra la patronal ,contra la clase política, contra les seves forces de repressió ,contra el racisme, contra el feixisme i contra els sindicats grocs que ens venen als que creen la nostra precarietat.

Perquè no volem viure en una societat on el comerç es lliure pero no ho són les persones.
Perquè no volem viure en un sistema on els seus pilars mes reforçats son la avaricia, la desigualtat, la ausència de llibertad y la injustícia social. Perqué volem l’emancipació total de la clase treballadora, on a través de la autonomía,la solidaritat y el recolzament mutú fiquem fi a a la societat de clases i creem una nova societat igualitaria sense jerarquíes i de completa llibertad individual i colectiva!

AFILIARTE O NO ,ES UNA DECISIÓ, PERÒ ES UN DEURE LLUITAT PER L’EMANCIPACIÓ

AUTORGANITZA'T I LLUITA PERQUE L’ANARQUÍA NO ES IMPOSIBLE SINO QUÉ ES NECESSÀRIA!

1 DE MAIG: CNT-LA SAFOR CONVOCA CONCENTRACIÓ A LES 10:00H  A LA PLAÇA DE L’AJUNTAMENT DE GANDIA, PELS DRETS DE LA CLASSE TREBALLADORA I CONTRA LA REFORMA LABORAL I LES RETALLADES SOCIALS

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada